x تبلیغات
شروع تازه ای با اخبار ورزشی

پاسخ خسروی وفا به زمان اعلام گزینه دبیرکلی کمیته ملی المپیک

 خسروی وفا: هنوز گزینه ای برای دبیرکلی کمیته ملی المپیک ندارم

محمود خسروی وفا رئیس کمیته ملی المپیک در مورد انتخاب دبیرکل این کمیته گفت: عجله ای برای انتخاب نهایی ندارم، ٣ تا ۶ ماه فرصت داریم و با دقت بررسی می کنیم.

وی ادامه داد: قطعا تصمیمی برای انتخاب دبیرکل از میان روسای فدراسیون ها ندارم چون آنها برنامه های خود را برای بازی های ناگویا داده اند و باید کارهای شان را پیش ببرند و برنامه های شان به خطر نیفتد.

رئیس کمیته ملی المپیک تصریح کرد: برای انتخاب دبیرکل مشورت می گیریم اما از هر کسی گزینه خواستیم، رفت و اصلا برنگشت.

خسروی وفا موضوع مربوط به انتخاب دبیرکل از میان معاونان پیشین وزارت ورزش را رد کرد و گفت: هنوز گزینه موردنظر و نهایی را انتخاب نکرده ام.

وی در مورد انتخاب تابع به عنوان سرپرست دبیرکل و اینکه این کار بدون هماهنگی هیئت اجرایی انجام شد، گفت: در هیئت اجرایی بحث شد اما قراری بر انتخاب گزینه خاص (مناف هاشمی) تا پایان سال نشد.

خسروی وفا تاکید کرد: برای انتخاب سرپرست یا مدیران داخلی این اختیار را دارم که تصمیم بگیرم و هماهنگی با هیئت اجرایی نداشته باشم.

هدیه عجیب جناب خان به مرتضی پورعلی گنجی

 جناب خان هدیه جالب و ویژه جناب در برنامه ۱۰۰۱ شبکه نسیم به مرتضی پورعلی گنجی بازیکن پرسپولیس مورد توجه مخاطبان در شبکه‌های اجتماعی قرار گرفت.

ده‌ها ماهواره ایرانی آماده پرتاب/ چند ماهواره در مدار داریم؟

 

ده‌ها ماهواره ایرانی آماده پرتاب/چند ماهواره در مدار داریم؟

رئیس سازمان فضایی ایران اعلام کرد: پرتاب منظومه‌ ماهواره‌ای شهید سلیمانی از سال ۱۴۰۴ آغاز خواهد شد. در زمینه پروژه‌های ماهواره‌ای، ماهواره‌های سری پژوهش شامل پژوهش ۱، ۲، ۳ و ۴ یا مناقصات آن برگزار شده یا فرایند ساخت آن آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم  دکتر حسن سالاریه؛ رئیس سازمان فضایی ایران حاضر شد و به سؤالات خبرنگار حوزه فضایی تسنیم پاسخ داد.

آخرین وضعیت ماهواره‌های ایران در مدار و ماهواره‌های درحال‌ساخت، میزان پیشرفت صنعت فضایی ایران باتوجه به اسناد بالادستی، ماهواره‌های آماده پرتاب ایران، پایگاه فضایی چابهار، پروژه زیست فضا و اعزام انسان به فضا از جمله موضوعات مطرح‌‌شده در این مصاحبه است.

دکتر حسن سالاریه؛ رئیس سازمان فضایی ایران در پاسخ به این موضوع؛ "ایران کدام ماهواره‌ها را در مدار دارد؟ و چه ماهواره‌های در حال ساختی دارد؟" گفت: منظومه ماهواره‌ای شهید سلیمانی یک منظومه باریک‌باند است و  به‌عنوان یکی از پروژه‌های مهم ماهواره‌ای ایران، با هدف توسعه اینترنت اشیا (IoT) طراحی شده است و 20 ماهواره است که در حال ساخت است. در زمینه پروژه‌های ماهواره‌ای، ماهواره‌های سری پژوهش شامل پژوهش 1، 2، 3 و 4 یا مناقصات آن برگزار شده یا فرایند ساخت آن آغاز شده است، برای مثال، فرآیند ساخت پژوهش 1، 2 و 4 آغاز شده است، همچنین، ماهواره‌های پارس2 و پارس3 را داریم و در حوزه راداری، دو ماهواره راداری 1 و 2 در حال توسعه هستند.

سالاریه گفت: ماهواره‌های تحقیقاتی متعددی نیز در دست اقدام است، از جمله می‌توان به ناهید2 و ناهید3 اشاره کرد که هر دو ساخته شده و آماده پرتاب هستند. ایران ماهواره‌های مختلفی در حوزه‌های مخابراتی و سنجشی طراحی و برنامه‌ریزی کرده است که به‌زودی پرتاب آنها آغاز می‌شود که در این میان، منظومه شهید سلیمانی نیز احتمالاً در سال 1403 پرتاب آزمایشی خواهد داشت تا ایرادات احتمالی آن در مدار برطرف شوند، پرتاب اصلی منظومه شهید سلیمانی از اواخر 1404 آغاز خواهد شد.

ایران در آستانه تثبیت مدار لئو با پرتابگرهای قائم۱۰۰ و سیمرغ

 

ایران در آستانه تثبیت مدار لئو با پرتابگرهای قائم100 و سیمرغ

رئیس سازمان فضایی ایران گفت: دو پرتابگر عمده (سیمرغ و قائم ۱۰۰) توسط نیروی هوافضای سپاه و وزارت دفاع در حال توسعه هستند که امکان رسیدن به مدار لئو را تا اجرام معینی را فراهم کرده‌اند و می‌توان گفت که در آستانه تثبیت کامل این مدار قرار داریم.

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم  به گزارش خبرنگار فضا و نجوم  دکتر حسن سالاریه؛ رئیس سازمان فضایی ایران  حاضر شد و به سؤالات خبرنگار حوزه فضایی تسنیم پاسخ داد.

آخرین وضعیت ماهواره‌های ایران در مدار و ماهواره‌های درحال‌ساخت، میزان پیشرفت صنعت فضایی ایران باتوجه به اسناد بالادستی، ماهواره‌های آماده پرتاب ایران، پایگاه فضایی چابهار، پروژه زیست فضا و اعزام انسان به فضا از جمله موضوعات مطرح‌‌شده در این مصاحبه است.

دکتر حسن سالاریه؛ رئیس سازمان فضایی ایران در پاسخ به این موضوع؛ "آیا ایران در مدار لئو به تثبیت رسیده است؟ برای رسیدن به مدار ژئو و مدار 36 هزار کیلومتری آیا پرتابگرها و فناوری‌های مرتبط را در اختیار داریم؟ و چه زمانی به مدار ژئو خواهیم رسید" گفت: در مدار لئو، از آنجا که می‌توانیم ماهواره‌هایی با اجرام زیر 100 کیلوگرم را از طریق پرتابگر قائم 100 به مدار لئو یا ارتفاع پایین تزریق کنیم، پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم. سه پرتاب موفق متوالی با این پرتابگر انجام شده که این نشان‌دهنده تثبیت فناوری است. البته لازم است کیفیت پرتاب‌ها بهبود یابد و قابلیت اطمینان آن‌ها افزایش پیدا کند.

سالاریه گفت: پرتابگر سیمرغ نیز اخیراً موفق شده است جرمی حدود 300 کیلوگرم را در مدار لئو قرار دهد. این دستاورد مهمی است، زیرا سال گذشته هم در بهمن‌ماه پرتاب موفقی داشتیم و پرتاب اخیر در آذرماه نیز موفقیت‌آمیز بود. این دومین پرتاب متوالی موفق با این پرتابگر بود و امیدواریم پرتاب‌های آینده نیز همین روند را ادامه دهند.رئیس سازمان فضایی ایران تصریح کرد: دو پرتابگر عمده توسط نیروی هوافضای سپاه و سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع در حال توسعه هستند که امکان رسیدن به مدار لئو را تا اجرام معینی را فراهم کرده‌اند و می‌توان گفت که در آستانه تثبیت کامل این مدار قرار داریم اما برای قرار دادن اجرام سنگین‌تر در این مدار، باید توسعه پرتابگرهای جدیدی با سوخت جامد، مایع یا ترکیبی توسعه یابد. این پرتابگرها باید اجرام بالاتری را در مدار قرار دهند و توانایی رقابت بین‌المللی داشته باشند، هزینه کمتری ایجاد کنند و  تعداد پرتاب‌ها نیز افزایش پیدا کند.

پایان نیم فصل نخست لیگ کیک‌ بوکسینگ جوانان

 

پایان نیم فصل نخست لیگ کیک‌ بوکسینگ جوانان

نیم فصل نخست لیگ کیک بوکسینگ جوانان با قهرمانی تیم ایچماف به پایان رسید.

به گزارش دور رفت رقابت‌های لیگ کیک بوکسینگ جوانان کشور با برگزاری رقابت‌های هفته چهارم و پنجم امروز( پنج شنبه) با صدرنشینی تیم منتخب ایچماف در استان به پایان رسید.  تیم شهدای اصناف اسلامشهر و منتخب سورنا نیز به ترتیب در جایگاه‌های  دوم  و سوم قرار گرفتند.

نتایج هفته چهارم و پنجم مسابقات لیگ کیک‌بوکسینگ جوانان  به شرح زیر است:
منتخب ایچماف 4 - سیاوش رودهن یک
هیئت استان مرکزی یک - منتخب سورنا4
هیئت استان مازندران 2 - شهدای اصناف اسلامشهر 3
منتخب ایچماف 4 - منتخب سورنا یک
سیاوش رودهن 2 - شهدای اصناف اسلامشهر 3
هیئت استان مرکزی 2 - هیئت استان مازندران 3

افشین هادی چگینی رئیس فدراسیون انجمن‌های ورزشهای رزمی و محمد جواد فرد عضو کمیته فنی با حضور در سالن برگزاری این رقابت‌ها از نزدیک مسابقات جوانان را پیگیری کردند.

درس‌هایی از گرجستان؛ ضرورت ساماندهی اعزام‌های کاراته ایران

 

درس‌هایی از گرجستان؛ ضرورت ساماندهی اعزام‌های کاراته ایران

موفقیت کاراته ایران در رقابت‌های لیگ کاراته وان گرجستان با اتفاق تلخی همراه بود که نیاز به ساماندهی اعزام‌های کاراته‌کاهای ایران از سوی فدراسیون را جدی‌تر کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی، رقابت‌های لیگ جهانی کاراته وان سری A، هفته گذشته در تفلیس گرجستان برگزار شد و تیم کاراته ایران با کسب 6 مدال طلا، یک نقره و 5 برنز، موفق به کسب عنوان قهرمانی در این مسابقات شد. نتایج خوب مدالی که سایه‌ای تلخ از حاشیه‌‌ای غیرورزشی آن را کم‌رنگ کرد.

بدون اینکه قصد باز کردن این حاشیه را داشته باشیم، این اتفاق زنگ هشداری دوباره برای کاراته ایران بود که تکرار چنین حاشیه‌هایی می‌تواند لطمه‌ای جبران‌ناپذیر به آن وارد وارد کند. نکته تاسف برانگیز اینکه نمونه این اتفاق پیش از این نیز در ازبکستان و امارات گزارش شده بود اما فقدان واکنش جدی از سوی مسئولان، زمینه‌ساز تکرار آن در تفلیس شد.

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد